Stirea Zilei: Pe surse am aflat ca o pisica a atacat…..

Stirea Zilei: Pe surse am aflat ca o pisica a atacat…..

Știrea săptămânii vine din municipiul Buzău, cartier Micro 14, acolo unde o haită de pisici maidaneze a atacat și a băgat în spital o adolescentă de 16 ani în momentul în care aceasta a vrut să intre în scara blocului în care locuiește.

Evenimentul a vuit în ”presa buzoiană” sau, în fine, pe siteurile mai mult sau mai puțin serioase ale celor cei care își arogă titulatura din ghilimele fără ca în viața lor să fi citit măcar un prompter, ca Andreea Berecleanu. ”Ziariștii” buzoieni au informat publicul că rănile fetiței au fost pansate, atenție, nu înainte de a fi toaletate de către personalul medical și au avertizat cetățenii că, în această perioadă, felinelor maidaneze, fiind în călduri, le cam arde de bulăneală și tocmai de aceea sunt un pericol pentru trecători.

Trecând peste relatarea jenibilă a episodului, incidentul pare să fi fost absolut real, martori fiind, întru susținerea veridicității, atât registrul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cât și mărturia părintelui victimei, domnul Gabriel Alexe, și fotografiile zgârieturilor.

Mai mult decât atât, fiica domnului Alexe pare să nu fi fost singura victimă a maidanezelor descreierate și violente, o altă tânără, de data aceasta în vârstă de 22 de ani, prezentându-se la spital după ce ar fi fost agresată fizic în același cartier de cel puțin una bucată motan bagabont.

Buzăul devine astfel o adevărată zonă crepusculară pentru comportamentele feline. În urmă cu doar o lună, Poliția municipală înregistra sesizarea unui cetățean alarmat de faptul că orașul ar fi fost năpădit de pisici maidaneze extraterestre, cu lasere în loc de ochi, omul prezentând chiar și o fotografie în sprijinul spuselor sale, în timp ce, nu mai departe de începutul Sărbătorilor trecute, o pensionară respectabilă din municipiu a înaintat acțiune în instanță împotriva cotoiului său în vârstă de 9 ani, acuzându-l pe acesta că ar fi supus-o la rele și abuzive tratamente după ce i-a cedat, prin testament, întreaga avere imobiliară nerecunoscătoarei patrupede, alături de care viețuia aproape de un deceniu.

sursa: Barikada