Trei persoane suspecte de infecție cu coronavirus au fost la cumparaturi intr-un mall din BUZAU

Trei persoane suspecte de infecție cu coronavirus au fost la cumparaturi intr-un mall din BUZAU

Știre de ultimă oră adusă în spațiul public de website-ul buzoienii.ro, trei persoane suspecte de infecție cu coronavirus au mers în această seară la cumpărături în Carrefour.

Conform informațiilor comunicate presei locale doisprezece chinezi angajați la o fabrică din Pârscov s-au întors duminică în România după ce au petrecut sărbătorile în China.

Nouă dintre ei locuiesc la Pârscov, iar trei în mun. Buzău.

„Toți 12 sunt în carantină. Au fost izolați pentru 14 zile la domiciliile lor”, a comunicat ieri Denisa Irimia, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

„Sunt vecini cu mine în cartierul Orizont. Am rămas surprins să dau nas în nas cu ei în această seară la cumpărături în Carrefour. Vă întreb și eu domnule reporter, ce carantină mai e și asta ?”, i-a transmis un cititor jurnalistului buzoienii.ro.

Conform reprezentanților DSP Buzău, chinezii ajunși la Buzău au fost consultați și niciunul nu a prezentat simptome ale infecției cu coronavirus. Autoritățile medicale le-au solicitat însă ca timp de 14 zile să nu iasă din casă și să anunțe imediat dacă au vreo bănuială, informează buzoienii.ro .

Sursă: buzoienii.ro