Silviu Rosioru – Administratori de bloc sunt agenti electorali P.S.D

Silviu Rosioru – Administratori de bloc sunt agenti electorali P.S.D

Consilierul municipal Silviu Rosioru a postat pe pagina de facebook urmatorul mesaj :

Dragii mei,
Primesc în ultima vreme zeci de mesaje referitoare la situaţia asociaţiilor de locatari. Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi de modul în care administratorii blocurilor gestioneaza fondurile locatarilor.

Am început o investigaţie pe acest subiect şi am rămas consternat când am aflat că majoritatea celor desemnaţi să gestioneze situaţia acestor imobile sunt foşti securişti, miliţieni sau persoane care pe vremea comunismului au avut o destul de mare implicare în aparatul de stat. Sunt 126 de asociaţii de locatari în oraşul nostru, care au în medie un număr de 5 angajaţi. Salariile acestora, însumate, sunt cuprinse între 10.000 si 20.000 de lei pe lună, bani platiţi din contribuţiile locatarilor.

Mai mult, majoritatea acestor angajaţi, sunt „part-time”, agenţi electorali P.S.D. De săptamâna viitoare, voi incerca să merg din apartament în apartament şi, împreună cu dumneavoastră, să identific toate problemele cauzate de acest sistem învechit. Mi-am consultat deja echipa legală şi încercăm să găsim o soluţie de desfiinţare a acestor organizaţii. Doar împreună putem gasi soluţiile corecte de rezolvare a acestor derapaje administrative! Vă aştept, ca şi până acum, cu sugestii pertinente!