HRANĂ PENTRU POLIŢIŞTI. CONSILIERII MUNICIPALI AU APROBAT NORMA DE HRANĂ

HRANĂ PENTRU POLIŢIŞTI. CONSILIERII MUNICIPALI AU APROBAT NORMA DE HRANĂ

Personalul Direcţiei Poliţiei Locale a aparatului de specialitate al Primarului municipiului Buzău va primi norma de hrană şi anul acesta. Chiar dacă au existat unele discuţii în contradictoriu între consilierii municipali, în final proiectul a trecut cu majoritate de voturi.

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare CLM din 27 februarie a figurat şi un   proiect de hotărâre referitor la acordarea normei de hrană pentru personalul din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale. Pe această temă au existat şi câteva discuţii în contradictoriu, în principal despre cum îşi face datoria Poliţia Locală.

De mai mulţi ani, Primăria este în litigiu cu poliţiştii locali, care, conform unor constatări ale Camerei de Conturi de la Buzău, ar fi prea mulţi în raport cu numărul populaţiei.

Proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi şi în funcţie de posturile pe care le ocupă în cadrul Poliţiei Locale, personalul va primi norma de hrană în sume cuprinse între 32 şi 25 de lei pe zi, până în luna iulie 2020, inclusiv.

De asemenea, se mai acordă 5 lei pe zi ca normă suplimentară pentru cei care lucrează în ture sau în schimburi. (Corneliu Floriceanu)

Sursa: campusbuzau.ro