Fostul prefect al Buzăului, Carmen Ichim, anunţă pe Facebook că a devenit membru Pro România

Fostul prefect al Buzăului, Carmen Ichim, anunţă pe Facebook că a devenit membru Pro România

Carmen Ichim, fostul prefect al judeţului Buzău, s-a înscris miercuri în Pro România. Anunţul a fost postat pe pagina sa de Facebook. După plecarea de la Casa Albă, a lăsat să se înţeleagă că va intra în cursa pentru Palatul Comunal.

”(…) am avut ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică şi hotărâtă care şi-a exprimat cu fermitate dorinţa de a mă sprijini în toate proiectele viitoare”, a scris Carmen Ichim pe Facebook. Pe durata mandatului în fruntea Prefecturii, Carmen Ichim a gestionat mai multe proiecte de infrastructură, unele încheiate înainte de termen.  Este vorba despre reabilitarea podului peste râul Buzău, de la Mărăcineni, refacerea DN 10 la Măgura, refacerea DN 10 în zona Gura Siriului, demersurile pentru reabilitarea viaductului Giurca ori colaborarea cu Consiliul Judeţean pentru refacerea DJ 203K la intrarea în Lopătari. După demitere din conducerea Prefecturii, Carmen Ichim a revenit pe funcţia decomisar-şef la Garda de Mediu, pe care a deţinut-o şi în timpul altor guvernări, înclusiv PNL.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/buzau/fostul-prefect-buzaului-carmen-ichim-anunta-facebook-devenit-membru-pro-romania-1_5e4426475163ec427107a56c/index.html