Coronavirus. Un blogger din Buzău: Băi, tâmpiților!

Coronavirus. Un blogger din Buzău: Băi, tâmpiților!

Bloggerul Sebastian Adrian Silvestru și-a arătat revolta după ce a apărut știrea că o femeie, întoarsă din Italia, a sunat la 112, anunțând că a intrat în contact cu o altă româncă ce avea grijă de o bătrână suspectă de coronavirus.

Bloggerul a spus că înainte de a alerta populația este important de aflat din ce zonă a Italiei a venit femeia respectivă. Până la acest moment, nu se cunosc detalii.

”Pe ăștia care creează panică doar pentru a le fi accesate site-urile alea mizerabile i-aș pune la colț cu genunchii pe coji de nucă. E normal că după aproape 24 de ore de mers cu microbuzul sau autocarul să fii epuizat. Băi, tâmpiților, de ce nu precizați din ce zonă a Italiei a venit doamna respectivă? Că nu toată Italia aia e cu probleme!”, a scris Sebastian Adrian Silvestru pe Facebook.

”Ceilalți pasageri și șoferii microbuzului nu sunt suspecți de kaka maka? Cum de autoritățile buzoiene i-au lăsat să plece spre Brăila?”, a mai scris bloggerul pe pagina sa de facebook.

Femeia a apelat servicul de urgență 112 imediat după ce a coborât din autocarul cu care s-a întors în România din Italia. Ea a anunțat a intrat în contact cu o altă conațională, care avea grijă de o bătrână internată într-un spital aflat în carantină din cauza coronavirusului.

Autocarul a fost oprit în Buzău, urmând ca toate instituțiile implicate, în cadrul ședinței convocate, să stabilească măsurile care trebuie luate.
Între timp, femeia din Buzău a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, secția de boli infecțioase, unde este investigată medical.

Spre sfarsitul zilei, se pare ca a avut dreptate bloggerul.

sursa: dcnews.ro