S-a aflat adevarul din spatele produselor Herbalife

S-a aflat adevarul din spatele produselor Herbalife

S-a aflat adevarul din spatele produselor Herbalife

De cativa ani Herbalife a devenit un brand din ce in ce mai cunoscut in randul oamenilor care intampina probleme cu greutatea si isi doresc sa scape de kilogramele in plus intr-un timp cat mai optim. Foarte multi oameni au cazut in capcana produselor Herbalife, deoarece reprezentantii acestei companii au lansat un marketing exceptional, reusind astfel sa convinga un numar foarte mare de persoane cu privire la eficienta acestei metode de slabit.

Dupa o analiza in detaliu a produselor, acestea s-au dovedit de-a dreptul inutile si mai mult decat atat nocive pentru organismul uman. Astfel, Comisia Federala de Comert Americana a amendat compania cu suma de doua sute de milioane de dolari, in urma unor acuze de inselatorie a distribuitorilor meniti sa vanda produsele pentru slabit. In consecinta, Herbalife a platit pentru a evita acuzatii mai grave si poate chiar o investigatie in detaliu. Mai mult decat atat, compania este nevoita sa despagubeasca si clientii pentru pierderile suferite.

Potrivit medicilor specialisti, produsele menite sa transforme fizicul intr-o silueta de invidiat sunt de fapt doar niste substante chimice, unele dintre ele cancerigene. In general, pierderea in greutate nu este posibila pe baza asa ziselor produse naturiste, deoarece metabolismul organismului nu reactioneaza pozitiv la o acest tip de metoda. Astfel, rezultatele miraculoase pe care Herbalife le promitea unui numar foarte mare de oameni, erau de fapt niste minciuni. Si in Romania afacerea Herbalife parea sa mearga destul de bine la un moment dat, deoarece pe langa comercializarea produselor naturiste, compania ofera si o posibilitate de castig. Herbalife angajeaza reprezentanti la tot pasul pentru a vinde produsele, castigurile fiind pe baza muncii depuse si bineinteles a norocului.

Din pacate, Herbalife nu este singura companie care se ocupa de acest tip de afacere. Chiar daca aceasta a fost demascata, in prezent exista mii de astfel de producatori in intreaga lume. Metodele de slabit pe baza produselor naturiste de genul pastilelor, batoanelor cu proteine sau a bauturilor energizante nu vor da niciodata roade. Singurul lucru pe care aceste alimente il vor face este distrugerea intregului sistem de imunitate. Dorinta de a scapa de kilogramele in plus nu este un lucru rau, insa trebuie pusa in aplicare intr-un mod sanatos. O dieta bazata pe cat mai multe legume si preparate slabe in grasimi alaturi de practirarea regulata a unui sport este modalitatea cea mai eficienta pentru a slabi. Si cu toate ca rezultatele se vor vedea in timp, macar nu vor fi dobandite intr-un mod periculos.

Odata cu amendarea companiei Herbalife este posibil ca si celelalte companii de acest gen sa isi fi invetat lectia. Chiar daca o mare parte din vina le revine oamenilor, deoarece acestia isi pun increderea in produsele minune, principalul inculpat este producatorul in sine, deoarece expune sanatatatea consumatorilor la un risc foarte mare.