De ce aleg sa imi fac cumparaturile la Lidl

De ce aleg sa imi fac cumparaturile la Lidl

Atunci cand vine vorba de cumparaturile zilnice, consumatorii au la dispozitie o multitudine de supermarketuri de unde pot alege, insa foarte putine sunt magazinele cu produse proaspete pe raft si mai ales la un pret acceptabil. Astfel, unul dintre producatorii cei mai apreciati din Romania in ceea ce priveste calitatea produselor impreuna cu pretul este Lidl.

Saptamanal aleg sa imi fac cumparaturile la acest magazin, pentru ca nu am fost niciodata dezamagita cu privire la textura unui produs sau pret. Mai mult decat atat, indiferent de ziua pe care o aleg sa merg la Lidl gasesc numeroase oferte. In ceea ce priveste preturile acestea sunt pe masura asteptarilor, uneori chiar si mai mici decat ma astept. In comparatie cu alte supermarketuri precum Auchan sau Kaufland, Lidl se afla in pe primul loc in topul preferintelor de cumparaturi. Pe langa produsele alimentare, Lidl detine si gama de produse nonalimentare de genul imbracaminte, incaltaminte sau diferite electrocasnice. Partea cea mai buna este ca indiferent de produsele pe care le alegi sa le cumperi, poti plati si cu un card de tichete ceea ce este mult mai rentabil.

De curand, am inceput sa citesc din curiozitate si ingredientele de pe spatele produselor si am fost placut surprinsa sa aflu, ca lactatele contin un procent de peste 50% de lapte, iar mezelurile alaturi de preparatele din carne un procent de peste 90%. Este adevarat, ca nu stim cat de reale sunt informatiile transcrise pe ambalajul produselor, insa gustul face intotdeauna diferenta. Nu imi amintesc sa fi intalnit vreodata un produs de care sa nu fiu multumita in ceea ce priveste atat textura, cat si gustul.

Lidl este un magazin pe placul unui numar foarte mare de persoane, si acest lucru se vede mai ales in timpul saptamanii, cand apare noua oferta. Si la capitolul angajati magazinul sta foarte bine, deoarece sunt intr-o continua expasiune. Casele de marcat sunt mereu aproape toate deschise, pentru a evita formarea aglomeratiei, iar timpul de asteptare este foarte optim.

Cat despre celelalte supermarketuri care de obicei se gasesc numai in orasele mari, nu am nimic de obiectat, insa de foarte multe ori stocul este epuizat, iar fructele si legumele arata deplorabil. Cel mai probabil acest lucru se intampla fie din lipsa personalului sau chiar poate chiar din lipsa proviziilor magazinului. Cert este faptul ca atunci cand vrei sa iti faci cumparaturi pentru intreaga saptamani si iti doresti sa nu ajungi la o suma exorbitanta cel mai potrivit magazin este Lidl. Vorbind din experienta pe care o am si cu celalte magazine, Lidl ramane mereu prima alegere.