Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Teatrul „George Ciprian”, fondat în 1995 în Buzău, este primul teatru de proiecte finanțat de stat din România. Ca teatru de proiect, nu avem o trupă stabilă, doar personalul tehnic și administrativ fiind angajat permanent, în timp ce artiștii (actori, regizori, scenografi, designeri etc.) sunt contractați pe bază de proiect, conform legii dreptului de autor. Această formă de organizare este flexibilă, modernă și occidentală, majoritatea teatrelor din Marea Britanie, de exemplu, funcționând astfel.
Ne aflăm în centrul vieții culturale a Buzăului, producând și organizând spectacole care se adresează întregii familii, precum și activități culturale variate ce își propun să implice comunitatea locală. Festivalurile pe care le organizăm anual și turneele spectacolelor noastre au contribuit la prestigiul teatrului la nivel național.
În prezent ne dorim să oferim mai mult sprijin artiștilor emergenți din România și din străinătate și să ne extindem conexiunile internaționale.

Program de Lucru

Luni

8:00 - 18:00

Marti

8:00 - 18:00

Miercuri

8:00 - 18:00

Joi

8:00 - 18:00

Vineri

8:00 - 18:00

Sâmbătă

-

Duminică

-

Adresa & Contact

Adresa noastră

bd. N. Bălcescu nr. 50, Buzau

GPS

45.1504533872, 26.8074032169

Telefon

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri