Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

SPECIALITATI MEDICALE – SPITALUL MUNICIPAL RAMNICU SARAT

Interne, Cardiologie, Gastroenterologie, Neurologie, ORL, Oftalmologie, Boli infectioase, Chirurgie generala, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Dermato-venerice, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Pneumologie, Pneumologie TBC, Anestezie Terapie Intensiva

DESCRIERE – SPITALUL MUNICIPAL RAMNICU SARAT

Spitalul Municipal Ramnicu Sarat acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.

Continuitatea asistenţei medicale este asigurată in Spitalul Municipal Ramnicu Sarat de catre medici de specialitate, în una dintre specialităţile: medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie si prin două linii de gardă, organizate astfel: linie de gardă pentru specialităţile medicale si linie de gardă pentru specialităţile chirurgicale.

Spitalul Municipal Ramnicu Sarat are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparat de radiologie convenţională, ecograf, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie şi biochimie.

Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Municipal Ramnicu Sarat care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1,5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Municipal Ramnicu Sarat într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,05%.

Adresa & Contact

Adresa noastră

STR. N. BALCESCU, NR. 2, RĂMNICU SĂRAT,

GPS

45.37894279057655, 27.05224361802982

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri