Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Comuna Tisău este situată în partea de sud-est a teritoriului României si anume în grupa sudică a subcarpaţilor de Curbura. Din punct de vedere matematic, teritoriul comunei este străbătut de paralela 45°15` latitudine nordica si meridianul de 27°3`longitudine estica. În cadrul Subcarpaţilor de Curbură, comuna ocupă cea mai mare parte din Depresiunea Niscovului, o parte din versantul sudic al Dealului Ciolanu şi o parte din versantul nordic al Dealului Istrita.
Râul Niscov traversează suprafaţa comunei pe o direcţie vest -est.De-a lungul acestei vai inca din timpuri indepartate s-a dezvoltat un drum de legătura între comunele învecinate.
Din punct de vedere al mărimii, teritoriul Comunei Tisău se număra printre comunele mari, având o suprafaţa de 9892 ha. Teritoriul său se învecinează cu cel al comunelor Viperesti si Măgura in nord, în vest cu Judeţul Prahova (Comuna Lapos), în sud cu comunele Naieni, Breaza, Pietroasele, Merei, iar în est cu Comuna Verneşti.

Primar: MIHAI CRISTIAN-IONEL
(PARTIDUL NATIONAL LIBERAL)

Adresa & Contact

Adresa noastră

primaria Tisau, Buzau

GPS

45.189140162196, 26.57902709793942

Telefon
E-mail

-

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri