Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Situată într-o zonă centrală a municipiului Buzău, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 a fost înființată în anul 1975 și a funcționat pâna în 1989 sub patronatul fostei Fabrici de sârmă (actualmente Ductil), care a dorit să vină în sprijinul angajaților săi cu statut de părinte. A fost de-a lungul timpului leagănul copilăriei pentru zeci de generații, care s-au format și au devenit oameni de valoare.

Având privilegiul de a-și desfășura activitatea într-o unitate modernă, dotată cu cele mai noi tehnologii cele 19 cadre didactice iși desfăsoară activitatea sub semnul responsabilității cu deviza ,,Bucuria de a avea copii, să o legăm de datoria de a-i forma ca oameni de valoare”.

Grădinița cu Program Prelungit Nr.8, este prima instituție de învățământ preșcolar, cu statut juridic, din județul Buzău, care desfășoară un proiect strategic în domeniul școlar prin programului Erasmus+. Proiectul ECO FARM KINDERGARTENS reunește alături de România parteneri din alte 6 țări, Võsukese Lasteaed – Estonia, Alytaus lopšelis-darželis Volungėlė – Lituania, Haugland gardsbarnehage – Norvegia, Corte verde – Societa’ cooperativa sociale – Onlus- Italia, CELFF Centro de Estudos Línguas Formação Fogueteiro SA – Colégio Guadalupe – Portugalia care, sub coordonarea Dosemealti Belediyesi Baskanligi din Antalya, Turcia doresc valorificarea și promovarea unui nou concept educativ la vârstă preșcolară: ferma ecologică la grădiniță. Este un proiect inovativ bazat pe identificarea și dezvoltarea unui program pentru grădinițele ce doresc implementarea acestui concept.Detaliile despre proiect se vor actualiza pe parcursul desfășurării acestuia la rubrica ,,Știri și evenimente”

Din toamna anului 2009 unitatea noastra a devenit locatia singurului CENTRU DE RESURSE PENTRU EDUCATIE SI DEZVOLTARE din municipiul Buzau. Personal C.R.E.D. -prof. inv. preprimar, Mardare Rodica, prof. inv. preprimar Banica Ileana,prof. inv. preprimar , Constantin Dumitra

Program de Lucru

Luni

8:00 - 18:00

Marti

8:00 - 18:00

Miercuri

8:00 - 18:00

Joi

8:00 - 18:00

Vineri

8:00 - 18:00

Sâmbătă

-

Duminică

-

Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Unirii, Nr. 10, Buzau

GPS

45.1568429, 26.8182794

Telefon

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri