Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 ”Ciupercuța” vă așteaptă într-un sediu nou, ultramodern, cu finisaje de o calitate excepțională, pe strada Poet T Neculuță, la numărul 30.
Dispunem de:
– 7 săli de grupă impecabil amenajate, spațioase, pline de lumină și culoare, dispuse pe două etaje, cu debarale și grupuri sanitare proprii;
– 4 dormitoare amenajate simplu, cu forme geometrice clare, care oferă o atmosferă calmă și relaxantă, foarte potrivită pentru odihna prichindeilor noștri;
– bucătărie spațioasă, mobilată și utilată modern;
– sală de mese decorată în nuanța marsala;
– grupuri sanitare noi, moderne, adaptate preșcolarilor;
– cabinet metodic;
– cabinet medical;
– cabinet logopedic și de consiliere;
– curte spațioasă dotată cu jucării de exterior ( căsuță, tobogane, balansoare din material plastic, inofensive pentru copii).
Cei peste 150 de copii care ne calcă pragul în fiecare dimineață pătrund într-un mediu familial, securizat, igienic și sănătos, unde copilăria este la ea acasă.
Ne mândrim cu oferirea unui Curriculum amplu și echilibrat, care asigură desfășurarea unor activități la standarde înalte.
La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 “Ciupercuța” copiii sunt pregătiți într-un sistem educațional de elită, ce reunește programa clasică de studiu propusă de M.E.C.S. și un pachet de opționale adaptat celor mai înalte standarde de exigență.
Copiii beneficiază de atenție sporită pentru că numărul acestora într-o grupă variază între 15 și 25; dascălii sunt riguroși, dar și moderni, iar facilitățile întrec și cele mai exigente așteptări.
La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 “ Ciupercuța”, preșcolarii beneficiază de o gamă largă de activități, din toate domeniile, atât cu valoare instructiv-educativă, cât și recreativă.
Preșcolarii noștri sunt pregătiți de pedagogi cu experiență în domeniul educațional și în special cu dragoste și afecțiune pentru copii. Fiecare pedagog are rolul de mediator, de educator și de formator, stimulând potențialul de învățare al fiecarui copil în parte. Astfel, ei reprezintă un adevărat model pentru copii, deoarece cred atât în excelență, în inovație, cât și în responsabilitatea actului educațional.
Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 ”Ciupercuța” din Buzău asigură dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a individualităţii umane, în formarea personalităţii autonome şi în asumarea unui sistem de valori care sunt necesare pentru împlinirea şi dezvoltarea personală, pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, pentru participarea cetăţenească activă în societate, pentru incluziune socială şi pentru angajare pe piaţa muncii.
GRĂDINIȚA NR. 10,
O GRĂDINIȚĂ DE NOTA 10!

Program de Lucru

Luni

8:00 - 16:00

Marti

8:00 - 16:00

Miercuri

8:00 - 16:00

Joi

8:00 - 16:00

Vineri

8:00 - 16:00

Sâmbătă

-

Duminică

-

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri