Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Misiunea Colegiului Tehnic este aceea de a oferi comunităţii locale personal calificat în diferite domenii de activitate, personal care să dea dovadă de bună pregătire la nivel profesional, demonstrând responsabilitate, spirit de echipă, performanţă, adaptabilitate şi toleranţă; iar tinerilor din judeţul Buzău , oportunitatea de a se forma la nivelul cerinţelor zonei Buzău şi a regiunii Muntenia, în domenii de activitate cerute de piaţa locurilor de muncă.

Colegiul Tehnic doreşte sa devina o minicomunitate în comunitate, bazată pe valori ca respectul reciproc şi autodisciplina, cu o personalitate bine definită ce va deriva din conexiunea cu tradiţia locala şi valorile europene. Şcoala va asigura fiecărui elev condiţiile pentru cea mai bună, completă şi utilă dezvoltare, în parteneriat cu factorii sociali, promovând toleranţa şi înţelegerea între copiii de origine socio-culturală diferită.

Colectivul Colegiului Tehnic Buzău îşi propune asigurarea condiţiilor pentru ca elevii să dobândească o pregătire generală bună astfel încât să poată urma cu succes o formă de învăţământ superior, să-şi formeze competenţe necesare inserţiei sociale.

Colegiul Tehnic Buzău satisface nevoile fiecărui elev de a se simţi competent în a deţine şi utiliza informaţia, deschis spre schimbare, spre învăţarea şi respectarea valorilor unei societăţi democratice.

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri