Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Conceptul de educaţie, în dimensiune europeană a trebuit să fie învăţat, mai întâi de profesorii şcolii noastre şi apoi, prin ei, de către elevi. Educaţia „pură” nu există, informaţiile în sine nu au practic nici o valoare pentru subiectul educaţie, dacă acesta nu este antrenat să le judece, să le interpreteze şi să le utilizeze în contexte diferite. Profesorul trebuie să fie un adevărat educator, un om care conştientizează că are o vocaţie şi o misiune şi că este obligat să deplaseze accentul de pe instrucţie pe educaţie deoarece A FORMA este mult mai important decât A INFORMA.

Am reprezentat şcoala, oraşul, ţara în zeci de ţări din Europa, în America şi Africa, prin proiecte europene Comenius, Leonardo, Youth in Action, Grundtvig şi pretutindeni, elevi şi profesori, am fost apreciaţi, am devenit constienţi de valorile cetăţeniei noastre europene. Nu ştim cum vor arăta meseriile viitorului, dar singurul mod în care poţi să faci faţă unei provocări permanente este să asiguri condiţiile unei învăţări permanente, diversificate, atât de necesară în lumea globalizată în care trăim.

Program de Lucru

Luni

8:00 - 18:00

Marti

8:00 - 18:00

Miercuri

8:00 - 18:00

Joi

8:00 - 18:00

Vineri

8:00 - 18:00

Sâmbătă

-

Duminică

-

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri