Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Viziunea scolii
Centrul Scolar de Educatie Incluziva Rm.Sarat o scoala democratica, dinamica, deschisa fata de schimbare care poate incuraja si sustine constant initiativele legate de adaptarea curriculumului la contextul local si la realitate.

Misiunea scolii
Misiunea scolii este de a implementa politicile si programele de dezvoltare a invatamantului preuniversitar la nivel local, prin accentul pus pe crearea cadrului organizatoric si functional favorabil schimbarii si cresterii calitatii serviciilor educative precum si a contributiei acestora la dezvoltarea personala a elevilor si a comunitatii locale. Valorile ce dau coerenta si perspectiva activitatii noastre sunt: dezvoltare, calitate/eficienta, lucrul in echipa, colaborare.

Centrul Scolar de Educatie Incluziva functioneaza in sediul din cartierul 7 Noiembrie, str. Micsunelelor, nr.29. al fostei Scoli de Arte si Meserii.Scoala de Arte si Meserii s-a transformat de curand in centru de resurse educationale si de servicii care ofera educatie pentru diferite tipuri de deficiente mintale si asociate. Copiii cu varste intre 4- 14 ani sunt bineveniti. Pentru fiecare copil in parte noi analizam care sunt propriile sale nevoi si posibilitatile sale de dezvoltare.

Program de Lucru

Luni

8:00 - 16:00

Marti

8:00 - 16:00

Miercuri

8:00 - 16:00

Joi

8:00 - 16:00

Vineri

8:00 - 16:00

Sâmbătă

-

Duminică

-

Adresa & Contact

Adresa noastră

str. Micsunelelor, nr.29, Ramnicu Sarat

GPS

45.391088, 27.055476

Telefon

Esti proprietarul acesti unitati?

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti ca actualziati datele unitatii ( telefon, fax, adresa email, adresa website, poze, oferte speciale, etc ) va rugam sa ne contactati.

Revendică Pagina

Recenzii

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Servicii
Personal
Parcare
Curatenie
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Parteneri