Horoscop săptămânal 23 – 29 martie 2020

Horoscop săptămânal 23 – 29 martie 2020

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână remarcabilă, atât în plan personal, cât și profesional. Cu Luna Nouă care se formează în semnul lor, acești nativi reușesc să demareze o serie de acțiuni pe care le-au gândit și planificat până acum. Mulți Berbeci vor face bani acum, vor ieși în față, se vor afirma și se vor face cunoscuți, vor reuși prin forțele proprii să-și câștige independența. Este vorba de noi începuturi în viața lor, mai ales că Marte le este guvernator și este implicat într-un proces transformator ce ține de imaginea lor și de sectorul profesional.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 martie 2020

Nici pentru cei născuți în zodia Taur veștile nu sunt mai rele. Nativii au parte de acestă Lună Nouă în sectorul subconștientului și al trecutului, și este omentul să lase în spate ceva ce nu-i mai reprezintă și-i ține pe loc. Probleme de sănătate, frici și temeri se vor dizolva în această perioadă și nativii vor fi foarte determinați să înceapă o nouă relație, poate cu cineva din mediul academic, sau poate cu o persoană străină. De asemenea, pot demara acțiuni care să vizeze noi studii, pot începe să învețe sau să predea ceva și astfel își pot îmbunătăți veniturile. O serie de filozofii și principii de viață pot trece printr-un proces transformator. Se cere mai multă atenție la relații pentru că există și riscul de ruptură, dar și riscul de a înșela. Prudență la acele aventuri care se nasc din pasiune bruscă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă și de noi începuturi în sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor. Nativii pot lega noi relații, chiar de dragoste, însă există și riscul de a se întoarce în trecut, la o persoană cu care au avut o poveste de iubire, însă totul se poate să se rezume la o simplă aventură. Din punct de vedere financiar există șansa de a intra în posesia unei sume de bani dintr-o colaborare, sau de a intra în posesia unei moșteniri, de a primi aprobarea pentru un credit.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi profesionale, având în vedere că Luna Nouă se formează în sectorul carierei. Nu este exclus ca și situația financiară să se îmbunătățească în urma acestei situații sau poate punând în aplicare un plan pe care-l au, demarând un proiect. Poate fi vorba de schimbarea locului de muncă, a domeniului de activitate și ajutorul poate veni prin intermediul prietenilor sau al partenerului. Atenție mai mare la relațiile de lungă durată, la căsătorii unde pot apărea rupturi și divorțuri, lupte pentru putere și autoritate.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia acum să demareze fie un proiect care vizează mediul academic, fie legat de străinătate sau poate se vor înscrie la noi cursuri și vor învăța lucruri noi care să-i propulseze în carieră. Profesional vorbind aspectele sunt foarte bune și este posibil să fie avansați în funcție, să obțină diplome care să le schimbe statutul și cei care-și caută un loc de muncă vor avea șansa mari să se angajeze acum. Atenție la manifestarea autorității și la sănătate. Nu este momentul imprudențelor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de noi începuturi legate de finanțe, mai ales dacă este vorba de bani deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu terți, de moșteniri, partaje. Posibil ca unele Fecioare să dea curs unor aventuri ascunse. Se pot naște idile cu persoane străine sau cunoscute la un curs, seminar, în mediul online, într-o călătorie. Un alt aspect demn de luat în calcul este posibilitatea acestor nativi de a face bani dintr-o pasiune, dintr-un hobby. Creativitatea va fi la cote înalte și inspirație va fi din belșug, trebuie doar să o folosească.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, iar acești nativi au șanse mari să înceapă o poveste de iubire sau să-și consolideze povestea actuală, poate chiar să se aducă în discuție căsătoria. Acest aspect este benefic și din punct de vedere profesional pentru că poate aduce noi colaborări, noi asocieri. Pe de altă parte, nativii pot intra în posesia unei moșteniri, unei sume de bani, unui bun de patrimoniu. Atenție la conflictele din familie care pot degenera!

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă în sectorul muncii și al sănătății și poate aduce situații noi la care nativii vor trebui să se adapteze. Accentul perioadei va cădea pe dragoste și cei singuri pot cunoaște pe cineva prin intermediul internetului, în timp ce nativii care au o relație deja o pot consolida puternic prin comunicare sinceră și dialog deschis, prin declarații de dragoste și gesturi romantice. Nu sunt excluse conflictele, dar acestea sunt necesare în procesul transformării. Atenție la deplasări și negocieri de contracte, de parteneriate. Se pot lega noi asocieri profitabile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi sentimentale odată cu perfectarea aspectului de Lună Nouă. Nativii singuri pot începe o poveste de iubire, iar cei care se află deja într-o relație ar face bine să muncească mai mult la consolidarea ei. Legat de bani, locul de muncă le poate aduce oportunități financiare, mai ales că Jupiter, guvernatorul lor, se află pe o casă financiară, dar nu este exclus să apară și cheltuieli pe măsură. Starea de sănătate se va îmbunătăți în această perioadă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de casă și familie. Posibil ca în acaestă perioadă nativii să renovexze sau reamenajeze locuința, să petreacă mai mult timp cu cei dragi. Sunt aspecte care indică posibilitatea de a începe o nouă relație, cu o persoană cunoscută pe internet sau cu care comunică foarte bine, sau de a trăi intens o aventură, o poveste de dragoste deja existentă sau cu o persoană din trecut. Atenție la modul în care este manifestată autoritatea, puterea și posesivittaea pentru că pot exista exagerări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot descoperi la această Lună Nouă noi posibilități de comunicare sau de studiu, de învățare. Unii nativi pot da interviuri online, pot susține negocieri în mediul virtual sau pot da examene. Trecutul este prezent în viața lor, nativii se pot gândi la acțiuni pe care le-au făcut, la decizii luate și pot reuși să se vindece de frici, anxietăți, panici. Familia și intimitatea căminului îi poate ajuta să treacă peste această perioadă mai ușor. Starea de sănătate se va îmbunătăți către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul financiar, iar acești nativi pot avea idei foarte bune despre cum să-și îmbunătățească și să-și protejeze veniturile. Prin comunicare, comerț pot reuși să-și îmbunătățească situația, iar cei care au planuri în acest sens pot avea surpriza că sunt și profitabile. O poveste de dragoste poate lua naștere cu o persoană din cercul de apropiați sau cunoscută prin internet. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere. Cei care sunt într-o relație vor reuși să o consolideze, vor face declarații mărețe și vor fi foarte romantici, sensibili, sentimentali.