ȚEAPĂ/Brebeanu și parcarea etajată din Buzău

În luna ianuarie a anului trecut, Consilierii Locali au aprobat Planul Urbanistic Zonal, act după care investitorul privat trebuia să depună actele pentru obținerea autorizației de construcție.

Investiția privată, realizată de oamenii de afaceri locali Aurel și Nini Brebeanu (tată și fiu), deținători printre altele ai televiziunii Campus TV.

În urmă cu aproximativ șase-șapte ani, aceștia au perfectat cu primarul C-tin Boșcodeală un schimb imobiliar. Alde Brebeanu au dat clădirea în care-și are acum sediul Poliția Locală, iar în schimb Primăria Buzău a oferit terenul parcării, potrivit buzoienii.ro.

Numai că Boșcodeală, deși a trecut în contractul de schimb obligativitatea realizării parcării, a uitat să prevadă și un termen.

Construcția prevedea maximum P + 6 (etaje), iar conform documentației – pe lângă parcare cuprinde și spații comerciale.

Neglijența lui Boșcodeală

Conform unor zvonuri, parcarea supraetajată ar fi trebuit demult realizată.

Numai că Boșcodeală, deși a trecut în contractul de schimb obligativitatea realizării parcării, a uitat să prevadă și un termen de finalizare, potrivit buzoienii.ro .

Răstimp, pe măsură ce mașinile s-au înmulțit în Buzău, iar Poliția Locală pândește cu chitanțierul (în unele cazuri turismele chiar se ridică), actuala parcare „terană” a început să se umple.

Investitorii au pus o barieră și un parcagiu la intrare, dar nu au amenjat nimic, nu au turnat niciun metru de asfalt.

Fără categorie