Nu se închid magazinele, hypermaketurile, supermaketurile sau alimentările

Nu se închid magazinele, hypermaketurile, supermaketurile sau alimentările

Starea de urgență crează panică în Româania, o serie de siteuri obscure au susținut că să vor închide magazinele alimentare. Niciun Hypermaket sau supermarket nu va fi închis. Auchan, Cora, Kaufland, Lidl, Peny, Carrefour, Profi, Mega Image și alte magazine au transmis un comnicat comun prin care informează clienții că magazinele rămân deschise.

Ordinul dat aseară de Ministerul de Interne, Marcel Velea se referă doar la restaurante, cafenele sau localuri care vând mâncare gătită. Nici vorbă ca mâncare să fie raționalizată sau magazinele alimentare să fie închise.

Comuncatul magazinelor: Nu se închid magazinele

Nu se inchid magazinele

Nu se închid magazinele

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a transmis, miercuri, că informațiile potrivit cărora s-ar închide magazine unde se comercializează produse alimentare sunt false.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) infirmă categoric astfel de informații mediatizate sub diferite forme”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de AMRCR.

Sursa citată precizează că nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent „discuții oficiale sau neoficiale” privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România, conform Mediafax.

citeste tot articolul aici

Sursa: HUFF.ro