Un tânăr din Râmnicu Sărat a fost confirmat cu infecție cu COVID-19, acesta nu a intrat in contact cu NIMENI

Un tânăr din Râmnicu Sărat a fost confirmat cu infecție cu COVID-19, acesta nu a intrat in contact cu NIMENI

Informația, preluată de presă și multiplicată de râmniceni în mediul online, că un tânăr din Râmnicu Sărat a fost confirmat cu infecție cu COVID-19 începe să neliniștească comunitatea! Informația este adevarată, dar trebuie prezentată în contextul real.

Persoana în cauză a fost preluată de la vamă, dusă în centrul de carantină de la Arbanași, unde i s-au prelevat probe biologice, iar după confirmarea diagnosticului va fi internată într-o secție de boli infecțioase.

PERSOANA NU A INTRAT ÎN CONTACT CU NIMENI DIN RÂMNICU SĂRAT, AȘA ÎNCÂT NU ESTE CAZUL SĂ NE FACEM GRIJI!

Acest caz a fost gestionat în mod ideal și dacă în toate situațiile cu persoanele ce vin din străinătate se va proceda în mod similar, atunci nu este cazul să ne facem probleme nici pe viitor. În acest moment avem trei persoane internate la Spitalul Municipal și suntem în așteptarea rezultatelor epidemiologice. Indiferent de rezultate, și aceste cazuri vor fi gestionate corect, conform protocoalelor medicale.

Revin la postarea mea anterioară și fac apel la conștiință persoanelor care revin din străinătate. Rămâneți în case și evitați să intrați în contact cu alte persoane!

Faceți apel la serviciul 112 dacă prezentați simptomatologia unei infecții virale și cazul va fi preluat de sistemul medical!

sursa: facebook.ro