Starea de urgenta nu este valabila si pentru preotii de la Biserica Banu – VIDEO

Starea de urgenta nu este valabila si pentru preotii de la Biserica Banu – VIDEO

Imagini incredibile și greu de digerat la aproape o săptămână de la declararea stării de urgență în România din cauza crizei infecțiilor cu coronavirus. Preoții de la Biserica Banu, situată în imediata vecinătate a Colegiului „B.P. Hasdeu”, au organizat o procesiune prin municipiu, cu o icoană așezată pe o camionetă.


Imaginile din înregistrarea video de mai jos – mai precis buluceala credincioșilor în jurul icoanei – sunt grăitoare în legătură cu modul în care respectivii reprezentanți ai clerului au înțeles să aplice măsurile impuse de autorități pe perioada stării de urgență și, mai ales, indicațiile primite pe căi oficiale de la Patriarhie.


În acest timp, autoritățile se dau de ceasul morții să îi determine pe buzoieni să rămână în case, inclusiv prin intermediul alertelor de urgență pentru calamități.

sursa: Opiniabuzau.ro

Preoții de la Biserica Banu au scos Icoana prin oras. Asteptam comentariul vostru daca au procedat bine sau nu?!?!

Preoții de la Biserica Banu au scos icoana prin oras. Credincioșii au dat buluc în jurul ei. Mesajul STAI IN CASA nu are valoare! Imagini cu un puternic impact emoțional Buzau.org #buzau #coronavirus #ghidlocal

Publicată de Buzau org pe Sâmbătă, 21 martie 2020